bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

Üdvözöljük honlapunkon (Megtekintés: IE 7.0 verziótól)

vonal

A Megastar Plus Kft. számítógépre készít ügyviteli programokat, ezeket forgalmazza, oktatja és ügyeletet szolgáltat működtetésükhöz. A MegaORA ERP teljes körű ügyviteli munkát tesz lehetővé. Tartalmaz vezetői információt, könyvelést, pénzügyet, bér- és TB számfejtést, számlázást, dokumentumkezelést, stb. A MegaORA SaaS (ASP) élenjáró a magyar ERP piacon. A 2008 óta üzemszerűen működő, jelenleg több száz szervezet ügyviteléhez használt szolgáltatás az IT szakma legkorszerűbb törekvését, a felhő alapú alkalmazást („cloud computing”) valósítja meg. A felhasználónak csak a szakmai feladatokkal kell foglalkoznia, a szerver gép, az adatok, azok tárolása, biztonsága, a programok frissítése, stb. a szolgáltatót terheli.
(Nézze meg, most hányan dolgoznak a felhőben az AKTÍV SAAS DOLGOZÓK gomb leütésével!)  

vonal

    

                  Nézze meg ügyfeleink           Nézze meg, most hányan     Nézze meg on-line
                         jegyzékét!                       dolgoznak a felhőben!          programbemutatóinkat!

miniora demo

                                                                                Próbálja ki tableten is!

vonal

 

A MEGASTAR PLUS Kft. - a Magyar Termék Nagydíj 2010. évi pályázatán a Kiírók Tanácsa döntése alapján 231/2010 befogadási és nyilvántartási számú MegaORA ügyviteli rendszer termékével - elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, ezzel a Magyar Termék Nagydíj Védjegy használatára jogosultságot szerzett. Részletek

 

mtnd 2010 10 k 

 vonal

A MEGASTAR PLUS Kft. - a Magyar Termék Nagydíj 2013. évi pályázatán a Kiírók Tanácsa döntése alapján a MiniORA ügyviteli rendszer termékével ismét elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Részletek  mtnd 2013e 028 ii 

  vonal

 

Akciók

Más szállítótól beszerzett programok éves díjáért a MegaORA SaaS feldolgozást bevezetheti. Az akciót igénybe veheti minden könyvelőiroda és a még Clariont használó ügyfelünk.

MegaORA
A MegaORA egy ERP rendszer. A gazdasági szervezetek működését teljes körűen segíti.

Kattintson, és ismerje meg a rendszert!

Bővebben

Bővebben

View site

SaaS (ASP)

SaaS (Software as a Service) szolgáltatás, más terminológia szerintASP - Application Service Provider - internetes technológiai szolgáltató, alkalmazás-szolgáltató! A SaaS (ASP) egyrészt technológia, másrészt üzleti modell.

Frissítések

A folyamatos fejlesztések eredményei, és a folyamatos jogszabály-követő és programhatékonyság javító frissítések jegyzéke.

Bővebben Bővebben

Online bemutatók

Minden Felhasználónak, - akár saját szervert használ, akár ASP (SaaS) szolgáltatást vesz igénybe - minden perc és minden fillér számít.

Kérdése van?

Látogasson el GYIK oldalunkra, ahol igyekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleinknek minden felmerülő kérdését megválaszolni.

Bővebben Bővebben
 

Tisztelt Ügyfeleink! A szerverfarmon, ahol a szolgáltató szerverek működnek, karbantartás lesz. Ebben az időben az ASP szolgáltatás szünetel majd.

A karbantartási munka időpontja: 2016.04.19.  00:00 – 06:00

 
 
выпадение волос лечение genericpills24h.com