bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

Magyar Termék Nagydíj - 2013

 

Már 2 Magyar Termék Nagydíjjal büszkélkedhetünk!

Herman István a Megastar Plus Kft ügyvezető igazgatója a Parlamentben ünnepélyes díjátadáson átveszi a MiniORA integrált ügyviteli rendszer által elnyert 2013. évi Magyar Termék Nagydíj oklevelet és díjat.

 

Részletek a Magyar Termék Nagydíj pályázati kiírásból

 

A versenyképesség, a piac megtartása csak aktív minőségpolitika alkalmazásával valósítható meg, melynek lényeges elemei a kutatásfejlesztés, az innováció, az oktatás-képzés.

A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ tizenötödik éve tanúsítja a Magyarországon gyártott, forgalmazott termékek és szolgáltatások jó minőségét, kiválóságát, azt is mondhatjuk, hogy a minőség hagyományt teremtett.

A Magyar Termék Nagydíj rang, hírnév, pozíció a termelőnek, szolgáltatónak és értékes tájékozódási pont a fogyasztónak, méltán a találékonyság és szakértelem kirakata. Olyan elismerés, mely megvéd bennünket a talmitól, a hamistól, megóvja egészségünket, biztonságot ad, tartósságával védi pénztárcánkat.

A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a "KIVÁLÓSÁG TÖRVÉNYÉT", azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy jóból kiválóvá váljanak.

Összefoglalva: a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ védjegy elnyerése és feltüntetése elismertté teszi a terméket - szolgáltatást, előállítójának, forgalmazójának mebízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést.

A pályázat elkészítése, beadása

A pályázati kiírás szempontjai alapján összeállítottuk a pályázati anyagot. Az ismertető fő részei a jelen weblapon is megtalálható, bárki által elérhető leírások voltak. Igyekeztünk kidomborítani a MiniORA ASP (SaaS) típusú hasznosításának üzletileg is és technológiailag is élenjáró innovatív tulajdonságait.

A pályázat értékelése, elfogadása

A pályázatunkat az internet korszakának megfelelő módszerrel értékelték. Berendeztünk – az egyébként bárki által is elérhető – ASP Demó feldolgozást. Ezek után a pályázatunkat elfogadták és a Parlament felsőházi termében történő átadásra meghívtak, a díjat megkaptuk, és a munkatársainkkal megünnepeltük.