bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

Könyvvizsgálóbarát szoftver

KÖNYVVIZSGÁLÓBARÁT SZOFTVER

2011. szeptember 15.-én a Magyar Könyvvizsgálói Kamara a MegaORA programokat "Könyvvizsgálóbarát Szoftver"-nek minősítette.

Részlet az Magyar Könyvvizsgálói Kamara leveléből:

"Tisztelt Szoftverfejlesztő!

Engedjék meg, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara nevében elismerésemet és nagyrabecsülésemet fejezzem ki a cég vezetése és munkatársai felé a kamara által közzétett „Audit XML export” alkalmazásba vétele okán.
Különösen értékes számomra, hogy Önök „csupán” együttgondolkodás és a jövőbeni szakmai lehetőségek feltételezése alapján fogadták el adatexport javaslatunkat. Nyugodtan kijelenthetem, hogy együttműködésünk rövid története egyedülálló és példamutató lehet a gazdaság más szereplői számára is.
...
Tisztelettel: Dr. Lukács János, Elnök
Magyar Könyvvizsgálói Kamara"

A fenti levél azt dokumentálja, hogy megoldottuk a MegaORA ERP rendszer adatainak átadási lehetőségét a könyvvizsgálói munkát segítő elemző program számára. A MegaORA-ban az MA187-es, Audit XML Export néven szereplő menüpont kapcsolatot biztosít a Kamara által elfogadott könyvvizsgálói szoftverhez, így nagyban megkönnyítve a hatékony és gyors munkavégzést. A helyes működéshez a MegaORA program elindításakor először be kell állítani a 141-146-os működési paramétereket. Majd a menüpontot elindítva kötelezően ki kell tölteni a saját cégre vonatkozó adatokat.

https://canadian-pharmacy24-7.com/buy-topamax-online/

A program a főkönyv, folyószámla és áfa könyvelt adatokból biztosítja a megfelelő kimeneti XML fájlformátumot, amelyet a könyvvizsgálói szoftver olvasni és értelmezni tud.

Bízunk benne, hogy az Audit XML Export menüpont - minél több jelenlegi és leendő ügyfelünknél történő - alkalmazása elősegíti majd a minél hatékonyabb és egyben egyszerűbb munkavégzést, kielégíti a magasabb szintű elvárásokat.

Kérjük, ha bármi kérdése merülne fel a használattal kapcsolatban keressen minket!

Munkánkat segítve jelezze felénk e-mail címünkön, ha Ön, vagy cége részéről szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamilyen észrevétel, probléma, vagy javaslat merülne fel.

Köszönjük!