bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

Magyar Termék Nagydíj - 2010

 

mtnd_2010_10_k

Herman István a Megastar Plus Kft ügyvezető igazgatója a Parlamentben ünnepélyes díjátadáson átveszi a MegaORA integrált ügyviteli rendszer által elnyert 2010. évi Magyar Termék Nagydíj oklevelet és díjat.

 

Részletek a Magyar Termék Nagydíj pályázati kiírásból

A Pályázat kiírói:

EXIMBANK Magyar Export-Import Bank ZRt.,
INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft.,
ITD Hungary Non Profit Közhasznú ZRt.,
MEHIB Magyar Exporthitel Biztosító ZRt.,
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság,
TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,
TÜV SÜD KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

A Pályázat szakmai támogatói:

Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium
Önkormányzati Minisztérium
Szociális és Munkaügyi Minisztérium
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

A versenyképesség, a piac megtartása csak aktív minőségpolitika alkalmazásával valósítható meg, melynek lényeges elemei a kutatásfejlesztés, az innováció, az oktatás-képzés.

A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ tizenharmadik éve tanúsítja a Magyarországon gyártott, forgalmazott termékek és szolgáltatások jó minőségét, kiválóságát, azt is mondhatjuk, hogy a minőség hagyományt teremtett.

A Magyar Termék Nagydíj rang, hírnév, pozíció a termelőnek, szolgáltatónak és értékes tájékozódási pont a fogyasztónak, méltán a találékonyság és szakértelem kirakata. Olyan elismerés, mely megvéd bennünket a talmitól, a hamistól, megóvja egészségünket, biztonságot ad, tartósságával védi pénztárcánkat.

A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a "KIVÁLÓSÁG TÖRVÉNYÉT", azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy jóból kiválóvá váljanak.

Összefoglalva: a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ védjegy elnyerése és feltüntetése elismertté teszi a terméket - szolgáltatást, előállítójának, forgalmazójának mebízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést.

A pályázat elkészítése, beadása

A pályázati kiírás szempontjai alapján összeállítottuk a pályázati anyagot. Az ismertető fő részei a jelen weblapon is megtalálható, bárki által elérhető leírások voltak. Igyekeztünk kidomborítani a MegaORA ASP (SaaS) típusú hasznosításának üzletileg is és technológiailag is élenjáró innovatív tulajdonságait. Azt, hogy ez a szolgáltatás teljes körű ERP rendszer használatát teszi lehetővé a vezetői információt, a könyvelést, a pénzügyet, bér- és TB számfejtést, stb. A nagyon kis szervezetek, már mérsékelt díjazás ellenében, akár fokozatosan is használatba vehetnek teljes körű ERP rendszert. Ezzel hazánkban a milliós számosságú egyéni és mikróvállalkozások számítástechnikai lehetőségeit tágítjuk, illetve lehetővé tesszük a korszerű számítástechnika mind szélesebb körű alkalmazását e szektorban.

A pályázat értékelése, elfogadása

A pályázatunkat az internet korszakának megfelelő módszerrel értékelték. Berendeztünk – az egyébként bárki által is elérhető – ASP Demó feldolgozást, és ehhez kapcsolódóan több ízben rendelkezésre álltunk. Ebben a feldolgozásban munkát végeztek. Nem tudjuk, hogy a pályázatban megadott referenciákat megkeresték-e. Bizonyos, hogy a bírálók a weblapon szereplő számos, megkereshető referencia alapján meggyőződhettek róla, hogy a MegaORA ASP (SaaS) szolgáltatás, mint hazánkban egyedül álló, teljes körű, bér-, és Tb számfejtést is tartalmazó, ERP rendszer él, és működik. A weblapon szereplő ÁSZF feltételei szerint, az ott szerepelő díjazásért. Ezek után a pályázatunkat elfogadták és amint a képeken látható, a Parlament felsőházi termében történő átadásra meghívtak, a díjat megkaptuk, és a munkatársainkkal megünnepeltük.