bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

ISO minősítés

Meggyőződésünk, hogy cégünk hosszú távú fejlődésének alapja, a vevőinkkel kiépített jó partnerkapcsolat.

Ezért vevőink elégedettségének elérése érdekében a termékeink és az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét elsődleges kérdésnek tekintjük.

Mivel Cégünk vezetése hisz abban, hogy a magasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat do my essay csak az előállítás folyamatának minőségi szabályozásával lehet elérni, ezért a 2001-es évben ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer bevezetése mellett döntöttünk. A minőségirányítási rendszer cégünk összes főbb tevékenységi körét érinti.

Cégünk Minőségirányítási rendszerét 3 hónapos próbaüzemet követően a Certop Kft tanúsította 2003 februárjában. Azt követően minden évben, így - legutóbb - 2017. áprilisában sikeres felülvizsgálati auditon védtük meg ISO minősítésünket. Már a 2009. év márciusi minősítés kiterjedt az ASP üzemeltetés feladataira is.

Bízunk benne, hogy a minőségirányítási rendszer bevezetése elősegíti majd, mind jelenlegi, mind pedig leendő ügyfeleink igényeinek magasabb szintű kielégítését.

 

Kérjük, segítsen nekünk a fejlődésben Ön is. Jelezze felénk ezen az e-mail címen, ha Ön, vagy cége részéről cégünk szolgáltatásaival kapcsolatban valamilyen észrevétel, probléma, vagy javaslat merülne fel.

Köszönjük!